Project brief

 

 

  • Relocation of growing integrated marketing agency
  • Space designed to foster collaboration while accommodating the diverse teams
  • Clean, modern on-brand design to align physical premises with digital presence

Refurbishment

The larger premises that Rare Creative Group had secured were very much a blank canvas at the start of the project. Dale was commissioned to create a mix of different sized spaces with varying degrees of privacy over two open plan floor plates.

It is important that the spaces support productivity, communication and collaboration. Formal and informal meeting areas encourage employee interaction and drive creativity.

Points of note

  • 3,300 sq ft
  • Duration: 2 weeks

Chris Bellingham, operations director of Rare Creative Group, said: “Dale has really done us proud. They’ve taken the distinctive cerise pink from our logo and repeated it throughout the space in various finishes and fabrics.”

“The colour really helps to communicate our energy and confidence to customers, suppliers, employees and other visitors.”

“Overall they’ve given us a fantastic new look which matches our creative ambitions and gives us choices about the way we use our space.”